Thursday, October 25, 2012

Happy Eid-Adha

Assalamualaikum my lovely and beautiful Gregs!

'Happy Eid-Adha' everywhere you are:)

Rindu dekat semua Gregs! :* 

Wednesday, March 7, 2012

where's everybody ?

hello . i guess sape sape yg dah pergi overseas tu bole lah share korg punya experience here :) just write and tell us what you have been through dekat tempat org . oh yeahhh lama tak blogging and i miss blogging so much . and who am i ? that's a secret i'll never tell

foot note : i miss my gregs although rarely contact korg :')

i know you love me ;)

Friday, July 15, 2011

im not a blogger anymore

gregs, please remove my blog link because aku dah delete my blog. thank you :)

hugs and kisses,

Friday, May 27, 2011


masa untuk belajar semula !
haruslah berusaha dengan lebih gigih kali ini.

UiTM sri iskandar, *yg ke pendalaman jugak tu haa

Wednesday, April 13, 2011


gud luck to any Gregs yg tgh n akn berdepan dgn exam!!
Break your legs!
aku tau korg boleh!!

Tuesday, March 22, 2011

i got a blog :)

do follow ea :)

Tuesday, February 15, 2011

selamat hari lahir for februarians!!

  1. Nabs
  2. Amirah 'Izzah
  3. Kelly Kamal 
  4. Dayang
Happy birthday to all of you!!
May Allah grant all your wishes in life!!  

This is for you..
walau x real.