Monday, November 29, 2010

Hi

Helo apa kabar semua?
I miss you too, dont worry.

Ok, aku nak cite ni. Haritu aku pegi reunion mak aku di PJ Hilton, 30 tahun takjumpa. Memang bisinglah, lagi bising dari kat pasar, lagi bising dari kat class, ahh aku taktau macam mana nak describe. Haha. Mak aku alumni sekolah sains gentam, kuala pilah batch spm tahun 1980. Pastu sume kawan dia ni, memang berjaya ah wa cakap sama lu. Doctor lah, engineer lah, ah macam macam lah! I just hope we Gregs will be as successful as these aunties, hehe insyaallah :)

Btw, kanak kanak Intik cuti sama dengan Uitm, jadi kami akan masuk semula ke Intik pada 3 January nanti kalau tak silap lah. Ha, jadi kalau nak ajak keluar tu jangan segan silu ya! Nak buat reunion pun boleh. Hehe

XO; Thara Khalid