Tuesday, February 2, 2010

2hb FEBRUARI 2010

Salam to all gregs,
Today is one of our bigday..oo well
so korang jgn laa luper nk isi borang UPU hari ini starts at 12.00pm
here are some tips for u girls

JENG JENG JENG (:
1. Type upu.mohe.gov.my trus dekat search ( no need to put www, die x straight carikkan)
or kalau malas sgt,klik sini
2. Klik dekat e-PANDUAN haa kat situ boleh tgk mcm2.
Just to remind u guys kan, yg kita merupakan calon SPM 2009. Oleh yang demikian, kita ni KATEGORI A SPM/Setaraf.
So bagi yg kehilangan dan jumpa blk slip unik id tu..bawak2 bersabar lah ye..
If Im not mistaken, boleh guna nama mak kita kan?

SALAM SAYANG RINDU GREG. SALAM 1 MALAYSIA.SALAM STF(dekat mufaz)
doty <33





3 comments:

Thara Khalid said...

bukan kita dah daftar ke kat cc dulu ?

hajar samdin said...

tu untok 2nd phase la tara

Thara Khalid said...

haaa? takpaham.